Tiia Rothsten

VANHEMPAINVAPAALLA / Vuokravälittäjä

Tiia on vuokravälityksen kärkinimiä tehokkaan, asiakaslähtöisen ja ammattitaitoisen otteensa ansiosta. Tämä pirteä energiapakkaus antaa itsestään 100% heittäytyen täysillä jokaiseen toimeksiantoon, aina asiakkaan etua ajatellen. Toiminnan kulmakivinä toimii vahva luottamussuhde asiakkaan kanssa, aktiivinen yhteydenpito sekä nopea reagointi.

Näytöt puhuvat puolestaan. Kunnianhimoa, periksiantamattomuutta ja tuloshakuisuutta ei tältä naiselta puutu, sillä viimeisen vuoden aikana Tiia on vuokrannut miltei 500 asuntoa (4-vuotisen uransa aikana reilusti yli 1000 asuntoa). Tiialla on kokemusta monipuolisesti niin huoneistojen kuin kiinteistöjenkin vuokrauksesta. Vahvan kokemuksen, aidon kiinnostuksen ja aktiivisen otteen ansiosta Tiia on aina perillä markkinasta ja sen muutoksista antaen aina ajankohtaista tietoa. Saat siis aina parhaan mahdollisen vuokran markkinatilanteeseen nähden.

Tiia tekee töitä täydellä sydämellä:

”Koen työni erittäin merkitykselliseksi. On mahtavaa saada olla mukana prosessissa yhdistäen vuokranantajat ja vuokralaiset, löytäen ihmiselle sen tärkeimmän paikan-kodin. Sinä olet minulle tärkeä.”

Yhteydenotto

Tavoitat meidät numerosta 010 248 1601 tai alla olevalla lomakkeella.