HENKILÖKOHTAISTA ALUSTA LOPPUUN 

 

Emme noudata tiettyä kaavaa vaan palvelumme räätälöidään aina juuri sinulle sopivaksi ja vuokranantajan tarpeiden mukaan

Panostamme asiakaspalveluun niin vuokranantajien kuin vuokralaistenkin suhteen. Meidän palvelumme perustuu laatuun.

Jatkuva yhteydenpito asiakkaaseen takaa, että pysyt hyvin ajan tasalla siitä, missä mennään ja mitä tapahtuu seuraavaksi – sinun toiveidesi mukaisesti. Kun me olemme kumppaneina ei tarvitse murehtia informaatiokatkoksista & olemme apuna koko vuokrasuhteen ajan, mikäli kysymyksiä ilmenee.

Meillä palvelu on laadukasta, modernia ja henkilökohtaista alan kokeneimpien ammattilaisten kera.

 

Kun olette ottaneet yhteyttä välittäjiimme tai täyttäneet yhteydenottopyynnön kotisivuillamme pääsette keskustelemaan vuokrattavasta kohteesta paremmin asiantuntijoidemme kanssa.

Meillä on reilusti yli 3000 vuokratun asunnon kokemus – perehdyttyämme kohteeseen annamme sinulle rehellisen arvion alueen parhaasta mahdollisesta vuokrapyynnistä ammattitaitoon ja kokemukseen perustuen.

Asiat hoidetaan sinun tarpeitasi ajatellen. Koko prosessi on mahdollista hoitaa sähköisesti tai vaihtoehtoisesti tavata asunnolla toimeksiantokäynnin merkeissä. Kun vuokranantajan ja vuokravälittäjän näkemykset kohtaavat, allekirjoitetaan toimeksiantosopimus.

Allekirjoituksen jälkeen välittäjämme ottaa kopin asunnon vuokrauksesta tilaten ensimmäiseksi isännöitsijäntodistuksen ja tarkistaen kaikki mahdolliset vuokraukseen vaikuttavat tekijät. Sinun ei tarvitse huolehtia käytännön töistä vaan me hoidamme kaiken puolestasi.

Tarjoamme asunnon vuokraukseen laadukkaat kuvat, esittelytekstit, pätevät ammattilaiset ja laajan näkyvyyden siellä, missä vuokralaisetkin ovat eli internetissä. Tavoitamme internetissä joka neljännen pääkaupunkiseudulla asuvan näin löydämme paremmin ja nopeammin potentiaalisia vuokralaisia.

Helmikuussa 2021 tavoitimme pelkästään Instagramissa

yli 63 400 ihmistä; sosiaalinen media onkin yksi yrityksemme tärkeimmistä markkinoinnin työkaluista.

Ammattitaitoinen välittäjä tutkii hakijoiden taustat ja etsii asuntoon hyvän vuokralaisen. Me olemme sekä ammattilaisia että harjaantuneita löytämään hyvä, luotettava ja tarpeita vastaava vuokralainen – luottamus toimii kahteen suuntaan.

Palaute: ‘’Tämä on ollut paras esittely, jolla oon koskaan ollut’’, kun emme olleet vielä edes astuneet asuntoon sisään, kertoo tasostamme.

Kun olet tehnyt lopullisen päätöksen vuokralaisen suhteen siirrymme tarvittavien dokumenttien tekoon.

Vuokrasopimus on vuokrasuhteen tärkein asiakirja eikä kanssamme sinun tarvitse huolehtia käytännön töistä tai miettiä onko sopimuksissa kaikki tarvittava – me välitämme. Vakuudet, muutokset, sopimukset, vakuutus, vuokratun tilan hoito, remontit, tarkastukset… Me hoidamme.

Elämä on muutenkin kiireistä ja aikataulutettua – me haluamme, että sinulle jää aikaa elämäsi tärkeimpiin asioihin.

Meidän tarjoama kokonaisvaltainen prosessinhoito sisältää tietenkin myös avaintenluovutuksen sopimuksen mukaan. Olemme myös mielellämme apuna koko vuokrasuhteen ajan, mikäli kysymyksiä ilmenee.

TAKUU ASUNNON VUOKRAUKSELLE

Me annamme takauksen vuokralaisten laadulle. Jos vuokrasuhde päättyy vuokralaisesta johtuvista syistä, ennen kuin asunnossa on asuttu vuosi etsimme uuden vuokralaisen ilman välityspalkkiota.

TAKUU ASUNNON VUOKRAUKSELLE

Me annamme takauksen vuokralaisten laadulle. Jos vuokrasuhde päättyy vuokralaisesta johtuvista syistä, ennen kuin asunnossa on asuttu vuosi etsimme uuden vuokralaisen ilman välityspalkkiota.

Yhteydenotto

Tavoitat meidät numerosta 010 248 1600 tai alla olevalla lomakkeella.