fbpx

Henkilökohtaista, välittävää ja asiakkaiden tarpeisiin räätälöityä palvelua alusta loppuun. 

Meillä olet hyvissä käsissä – palvelu on laadukasta, nykyaikaista ja henkilökohtaista alan kokeneimpien ammattilaisten kera. Palvelumme sydän on asiakaspalvelu, sillä uskomme siihen, että panostamalla asiakaspalveluun niin vuokranantajien kuin asunnonhakijoiden suuntaan, päästään parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen. Meillä välittäjällä on sopiva määrä kohteita kerrallaan hallinnassaan, jolloin jokainen kohde saa tarvitsemansa huomion. Yhteydenpito on aktiivista, joten pysyt aina ajan tasalla kaikissa prosessin eri vaiheissa. 

Yrityksemme käyttää perinteisten markkinointityökalujen lisäksi sosiaalista mediaa tärkeänä markkinoinnin tukityökaluna – sosiaalisen median tiliemme katsontakerrat ylittävät keskimäärin miljoona katsontakertaa kuukaudessa.

Meidän kauttamme vuokraneliöt liikkuvat nopeasti ja vuokraamme niin asuntoja kuin kiinteistöjä koko pääkaupunkiseudulla sekä Uudellamaalla. 

Välitystakuu 

Uskomme työmme laatuun – annamme välityspalveluumme vuoden takuun (tai vuokrasopimuksen sitouvuusaika). Mikäli vuokrasopimus ei kestä vähintään vuoden sitouvuusaikaa, niin etsimme uuden vuokralaisen ilman välityspalkkiota. 

 

Palvelumme – hoidamme koko vuokrausprosessin puolestasi

Asuntokatselmus ja vuokratason hinnoittelu

Hoidamme asuntokatselmuksen toiveidesi mukaisesti – 

voimme joko järjestää tapaamisen asunnolle, noutaa avaimet ja käydä omatoimisesti katselmuksella tai sopia nykyisen vuokralaisen kanssa käynnin asunnolle.

Me annamme sinulle rehellisen arvion alueen parhaasta mahdollisesta vuokratasosta ammattitaitoon ja kokemukseen perustuen. Tavoitteena on saada hyvä vuokralainen parhaaseen mahdolliseen markkinavuokraan niin, että vuokra on motivoiva myös pitkäaikaiseen vuokrasuhteeseen, mikäli se on vuokranantajalla tavoitteena. 

Toimeksiannon tarvittavista ehdoista neuvotellaan asiakaskohtaisesti ja itse toimeksiantosopimus allekirjoitetaan kätevästi verkkopankkitunnuksilla tai muulla asiakkaalle sopivalla tavalla. 

Kuvaus ja markkinointi

Välittäjämme ovat kuvanneet ja markkinoineet tuhansia vuokra-asuntoja, joten asuntokuvat sekä markkinointi-ilmoitus tehdään kokemuksella laadukkaasti. Laadukas ilmoitus on avainasemassa kiinnostuksen herättämisessä ja siinä, että kyseinen asunto erottuu edukseen muista kohteista, kun tarjontaa hyville hakijahedokkailla on paljon markkinoilla. Henkilökohtaisuus näkyy myös markkinointi-ilmoituksissa, joista löytyy selkeästi välittäjän yhteystiedot valokuvan kera, joten yhteydenotto on näin helppoa. 

Esittelyt ja asunnonhakijoiden taustojen tutkiminen

Järjestämme joustavasti yksityisesittelyjä hakijoiden ja asukkaiden kanssa sopiviin aikoihin. Yksityisesittelyllä asunnonhakija saa henkilökohtaista ja laadukasta palvelua. Välittäjämme käy esittelyllä kattavasti hakijan kanssa läpi asuntoon liittyvät tarvittavat asiat. Yksityisesittelyssä välittäjä saa myös hyvän kokonaiskuvan hakijasta ja hänen tilanteestaan vuokranantajan suuntaan. 

Arvioimme ammattitaidolla, että asuntoa hakevalla henkilöllä on kyseiseen asuntoon tarvittava maksukyky ja vuokralaisen tulee toimittaa myös todistukset tuloistaan, jotka tarkistamme ennen vuokrasopimuksen allekirjoitusta. Asunnonhakijoilta tarkistetaan myös luottotiedot ja luottotietoihin liittyen päätökset otetaan vuokranantajalta. Yritysvuokralaisten kohdalla tutkimme tarvittavat yrityksen tiedot.

Vuokrasopimuksen teko

Meillä on kattava vuokrasopimuspohja, josta muokataan asunto- ja asuntokohtaisesti kyseiseen vuokraukseen sopiva vuokrasopimus. Vuokrasopimuksen allekirjoitus on vaivatonta, se käy kätevästi verkkopankkitunnuksia käyttäen tai muulla tavoin sopimusosapuolten toiveiden mukaisesti. 

Avainten luovutus 

Sopimusvakuuden maksun sekä kotivakuutustositteen tarkistamisen jälkeen luovutamme vuokralaiselle avaimet, ellei vuokranantajalla ole avainten luovutukseen liittyen muita toiveita. 

Jatkuva yhteistyö

Yhtistyömme ei suinkaan lopu itse vuokrausprosessiin ja vuokrasopimuksen allekirjoitukseen vaan olemme apunasi koko vuokrasuhteen ajan, mikäli kysymyksiä ilmenee.

Tämän lisäksi välitystakuumme turvaa vuokrasopimuksen sitouvuusajan aikana, 

Mikäli vuokrasopimus ei kestä vähintään vuoden sitouvuusaikaa, niin etsimme uuden vuokralaisen ilman välityspalkkiota.

Yhteydenotto

Tavoitat meidät numerosta 010 248 1601 tai alla olevalla lomakkeella.