Henkilökohtaista, välittävää ja asiakkaiden tarpeisiin räätälöityä palvelua alusta loppuun. 

Kaikki vuokravälittäjämme ovat alalla kokeneita tekijöitä. Heillä on yhteensä yli 4 500 vuokratun asunnon kokemus. Uskomme ja panostamme ihmisiin, siksi saamme selkeästi keskivertoa parempia tuloksia.

Pystymme tarjoamaan henkilökohtaisempaa palvelua, koska välittäjillämme on sopiva määrä kohteita kerrallaan hallinnassaan. Näin varmistamme, että jokainen kohde saa tarvitsemansa huomion. Yhteydenpito on aktiivista, joten pysyt aina ajan tasalla kaikissa vuokrausprosessin eri vaiheissa.

Meidän kauttamme vuokraneliöt liikkuvat nopeasti ja vuokraamme asuntoja ja kiinteistöjä koko Uudellamaalla.

 

Palvelumme NL-standardeilla

Asuntokatselmus ja vuokratason hinnoittelu

Hoidamme asuntokatselmuksen toiveidesi mukaisesti. Voimme joko järjestää tapaamisen asunnolle, noutaa avaimet ja käydä omatoimisesti katselmuksella tai sopia nykyisen vuokralaisen kanssa käynnin asunnolle.

Me annamme sinulle rehellisen arvion alueen parhaasta mahdollisesta vuokratasosta ammattitaitoon ja kokemukseen perustuen. Tavoitteena on saada hyvä vuokralainen parhaaseen mahdolliseen markkinavuokraan niin, että vuokra on motivoiva myös pitkäaikaiseen vuokrasuhteeseen, mikäli se on vuokranantajalla tavoitteena. 

Toimeksiannon tarvittavista ehdoista neuvotellaan asiakaskohtaisesti ja itse toimeksiantosopimus allekirjoitetaan kätevästi verkkopankkitunnuksilla tai muulla asiakkaalle sopivalla tavalla. 

Laadukkaan kohdeilmoituksen tekeminen

Jokainen kohdeilmoitus täyttää NL-standardit, joihin kuuluu mm. alan laadukkaimmat valokuvat, asunnon pohjakuva sekä kattavat tiedot kohteesta. Laadukas ilmoitus on avainasemassa kiinnostuksen herättämisessä ja siinä, että kyseinen asunto erottuu edukseen muista kohteista, kun tarjontaa hyville hakijaehdokkaille on paljon markkinoilla.

Henkilökohtaisuus näkyy myös markkinointi-ilmoituksissa, joista löytyy selkeästi välittäjän yhteystiedot valokuvan kera, joten yhteydenotto on helppoa ja henkilökohtaista.

Esittelyt ja asunnonhakijoiden taustojen tutkiminen

Järjestämme joustavasti yksityisesittelyjä hakijoiden ja asukkaiden kanssa sopiviin aikoihin. Yksityisesittelyllä asunnonhakija saa henkilökohtaista ja laadukasta palvelua. Välittäjämme käy esittelyllä kattavasti hakijan kanssa läpi asuntoon liittyvät tarvittavat asiat. Yksityisesittelyssä välittäjä saa myös hyvän kokonaiskuvan hakijasta ja hänen tilanteestaan vuokranantajan suuntaan. 

Arvioimme ammattitaidolla, että asuntoa hakevalla henkilöllä on kyseiseen asuntoon tarvittava maksukyky ja vuokralaisen tulee toimittaa myös todistukset tuloistaan, jotka tarkistamme ennen vuokrasopimuksen allekirjoitusta. Asunnonhakijoilta tarkistetaan myös luottotiedot ja luottotietoihin liittyen päätökset otetaan vuokranantajalta. Yritysvuokralaisten kohdalla tutkimme tarvittavat yrityksen tiedot.

Vuokrasopimuksen teko

Meillä on kattava vuokrasopimuspohja, josta muokataan asunto- ja asuntokohtaisesti kyseiseen vuokraukseen sopiva vuokrasopimus. Vuokrasopimuksen allekirjoitus on vaivatonta, se käy kätevästi verkkopankkitunnuksia käyttäen tai muulla tavoin sopimusosapuolten toiveiden mukaisesti. 

Avainten luovutus 

Sopimusvakuuden maksun sekä kotivakuutustositteen tarkistamisen jälkeen luovutamme vuokralaiselle avaimet, ellei vuokranantajalla ole avainten luovutukseen liittyen muita toiveita. 

Jatkuva yhteistyö

Yhteistyömme ei suinkaan lopu itse vuokrausprosessiin ja vuokrasopimuksen allekirjoitukseen vaan olemme apunasi koko vuokrasuhteen ajan, mikäli kysymyksiä ilmenee.

Tämän lisäksi välitystakuumme turvaa vuokrasopimuksen sitovuusajan aikana. Mikäli vuokrasopimus ei kestä vähintään vuoden sitovuusaikaa, niin etsimme uuden vuokralaisen ilman välityspalkkiota.

Vuoden takuu

Uskomme työmme laatuun – annamme välityspalveluumme vuoden takuun (tai vuokrasopimuksen sitovuusaika). Mikäli vuokrasopimus ei kestä vähintään vuoden sitovuusaikaa, niin etsimme uuden vuokralaisen ilman välityspalkkiota.

Yhteydenotto

Tavoitat meidät numerosta 010 248 1601 tai alla olevalla lomakkeella.