PALJONKO PYYTÄÄ VUOKRAA?

 

Meillä on reilusti yli 4500 vuokratun asunnon kokemus

– olemme ammattitaitoisia ja kokeneita vuokravälittäjiä. Me annamme sinulle rehellisen arvion alueen parhaasta mahdollisesta vuokrapyynnistä ammattitaitoon ja kokemukseen perustuen.

Kun vuokraat asuntosi välittäjän kautta määrittelee hän asunnon vuokrapyynnin niin, että se houkuttelee hyviä vuokralaisehdokkaita. Hyvällä vuokralaisella on aina varaa valita, eikä hänen tarvitse maksaa ylihintaista vuokraa. Lähtökohtaisesti korkein vuokra ei takaa välttämättä hyvän vuokralaisen kriteereitä täyttävää asukasta. Tavoitteena on saada hyvä vuokralainen parhaaseen mahdolliseen markkinavuokraan tavoitellussa ajassa.

Tällä hetkellä vuokrattavissa oleviin kohteisiimme voit tutustua Vuokrattavat asunnot-sivullamme.

 

HYVÄ VUOKRATAPA

Vuokralaisia, vuokranantajia, välittäjiä ja isännöintiä edustavat järjestöt ovat yhdessä laatineet Hyvän vuokratavan ohjeen, joka edistää kiinteistönvälitysalan ammattimaisuutta suojaten sekä vuokralaista että vuokranantajaa.

Olemme kumppaneina turvallisia ja luotettavia hyvää välitystapaa aina noudattaen.

Vuokrasopimus on vuokrasuhteen tärkein asiakirja eikä kanssamme sinun tarvitse huolehtia käytännön töistä tai miettiä onko sopimuksissa kaikki tarvittava – me välitämme. Vakuudet, muutokset, sopimukset, vakuutus, vuokratun tilan hoito, remontit, tarkastukset… me hoidamme.

 

VUOKRALAISEN JA VUOKRANANTAJAN KOTIVAKUUTUS

Mikään laki ei erikseen määrää hankkimaan kotivakuutusta vuokra-asuntoon eikä se ole pakollinen, mutta yleinen käytäntö on, että vuokrasopimuksessa vuokralainen kuitenkin velvoitetaan ottamaan kotivakuutus vastuuvakuutuksineen. Vuokralaisen vakuutus kattaa hänen oman irtaimistonsa, mutta sen antama suoja huoneiston osille, kuten pintamateriaaleille ja kiinteille kalusteille vaihtelee.

Vuokranantajan kotivakuutus turvaa asunnon kiinteät kalusteet ja siellä olevat vuokranantajan omistamat kalusteet, jos asuntoa vuokrataan kalustettuna. On siis sekä vuokralaisen että vuokranantajan edun mukaista, että molemmilla on voimassa oleva kotivakuutus.

Meillä vuokralainen velvoitetaan ottamaan kotivakuutus vastuuvakuutuksella. Vuokravakuus on 2 kuukauden vuokraa vastaava rahamäärä ja luottotiedot sekä maksukyky tarkistetaan aina.

 

VUOKRANANTAJAN LAKINEUVONTA

Vuokranantajan paras turva on kattava kirjallinen sopimus sekä selkeys. Vuokralaisen valinta kannattaa tehdä huolellisesti ja taustatiedot tulee aina selvittää ennen vuokrasopimuksen allekirjoittamista. Me hoidamme tämän kaiken puolestasi.

Neliöt Liikkuu LKV:n osakaskunnasta löytyy oma lakiasiaintoimisto. Oikeustieteen kandidaatti, varatuomari Matti Kukko tuo toimintaamme vankkaa kiinteistönvälitysalan juridista osaamista. Vuokra- tai pelkän asunnon välitys hoidetaan meillä aina oikein viimeistä piirtoa myöten. 

 

Yhteydenotto

Tavoitat meidät numerosta 010 248 1601 tai alla olevalla lomakkeella.