fbpx

KORKEALAATUISTA JA MODERNIA VUOKRAVÄLITYSTÄ ALAN KOKENEIMPIEN AMMATTILAISTEN KERA

 

Neliöt Liikkuu LKV on tuonut nyt myös korkealaatuisen ja ammattitaitoisen täyden palvelun vuokravälityksen alalle. Uudenmaan kokeneimmat ja ammattitaitoisimmat vuokravälittäjät palveluksessanne, joilla reilusti yli 3000 vuokratun asunnon kokemus.

Tarjoamme asunnon vuokraukseen laadukkaat kuvat, pätevät ammattilaiset ja laajan näkyvyyden siellä, missä vuokralaisetkin ovat eli internetissä. Tavoitamme internetissä joka neljännen pääkaupunkiseudulla asuvan näin löydämme paremmin ja nopeammin potentiaalisia vuokralaisia. Helmikuussa 2021 tavoitimme pelkästään Instagramissa yli 63 400 ihmistä; sosiaalinen media onkin yksi yrityksemme tärkeimmistä markkinoinnin työkaluista.

ASUNNON VUOKRAUSTA HELSINGISSÄ JA MUUALLA PÄÄKAUPUNKISEUDULLA

Meidän kauttamme Vuokraneliöt Liikkuvat nopeasti. Vuokraamme asuntoja koosta ja hinnasta riippumasta koko pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla. Tällä hetkellä vuokrattavissa oleviin kohteisiimme voit tutustua Vuokrattavat asunnot -sivullamme.

 

PALVELUMME ON HENKILÖKOHTAISTA – SAMAN HENKILÖN KANSSA ALUSTA LOPPUUN

Meidän palvelumme perustuu laatuun. Asiakaspalvelumme on omaa luokkaansa niin asiakkaan kuin hakijoidenkin suuntaan.

Kun me olemme kumppaneina ei tarvitse murehtia informaatiokatkoksista & olemme apuna koko vuokrasuhteen ajan, mikäli kysymyksiä ilmenee.

 

TAKUU ASUNNON VUOKRAUKSELLE

Me annamme takauksen vuokralaisten laadulle. Jos vuokrasuhde päättyy vuokralaisesta johtuvista syistä, ennen kuin asunnossa on asuttu vuosi etsimme uuden vuokralaisen ilman välityspalkkiota.

Välityspalkkio 1kk vuokra + alv 24%.

 

VUOKRAVÄLITYSPALKKIO & VEROVÄHENNYS

Välityspalkkiomme 1kk vuokra + alv 24% ja vastaavat luonteensa puolesta selvästi vuokraustoimintaan liittyvät kulut ovat kokonaan vähennyskelpoisia.

 

MIKSI VALITA MEIDÄT?

 

1. Parasta, laadukkainta ja henkilökohtaista palvelua

2. Rehellinen arvio vuokrapyynnistä parhaaseen markkinahintaan

3. Kokeneet ja ammattitaitoiset vuokravälittäjät

4. Laadukkaat kohdekuvat

5. Nopea vastausaika niin vuokralaisten, kuin vuokranantajien suuntaan

6. Suomen suurin some-näkyvyys

7. Vuoden takuu työstä

Yhteydenotto

Tavoitat meidät numerosta 010 248 1601 tai alla olevalla lomakkeella.