KUMPPANINA SUURASIAKKAILLE

 

Me koemme työmme merkitykselliseksi ja aidosti välitämme. Haluamme siis antaa vain ja ainoastaan parasta. Ei massa tai tulos – me teemme kaiken laatu edellä. 

Suurasiakaskuntaamme kuuluvat niin taloyhtiöt, isännöitsijät, firmat, rakennuttajat kuin myös yksityiset vuokranantajat muiden isojen toimijoiden lisäksi.

Suurasiakkaamme ansaitsevat projekteihinsa asennetta ja parasta palvelua. Tarjoamme erittäin vahvan juridisen osaamisen projektien tueksi ja palvelemme yrityksenä laaja-alaisesti tontin hankinnasta ennakkomarkkinointiin, asuntojen myyntiin ja vuokraukseen saakka. Yrityksessämme osakkaana on lakiasiaintoimisto, jolla voimme taata asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme aina ensiluokkaisen juridisen osaamisen.

 

4500+ VUOKRATTUA ASUNTOA

LAADUKKAINTA VUOKRAVÄLITYSPALVELUA

PÄÄKAUPUNKISEUDUN PARHAIMMAT VUOKRAVÄLITTÄJÄT

99% ASIAKKAISTAMME SUOSITTELEE MEITÄ

 

MITEN TEEMME VUOKRAUKSESTA TEILLE VAIVATONTA?

Asiat hoidetaan teidän tarpeitanne ajatellen. Koko prosessi on mahdollista hoitaa sähköisesti tai 

vaihtoehtoisesti tavata toimeksiantokäynnin merkeissä.

Tämän jälkeen hoidamme koko vuokrausprosessin laadukkaasti pitäen sisällään mm. oikean markkinavuokratason arvioinnin ammattitaitoon ja kokemukseen perustuen, asunnon kuvauksen, markkinoinnin, esittelyt, hakijoiden taustojen tarkistuksen, vuokrasopimuksen laatimisen sekä avaintenluovutuksen sopimuksen mukaan. 

Kysy meiltä lisää

Näytä kaikki

Yhteydenotto

Tavoitat meidät numerosta 010 248 1601 tai alla olevalla lomakkeella.