ASUNNON VUOKRAUS

ME HALUAMME, ETTÄ SINULLE JÄÄ AIKAA ELÄMÄSI TÄRKEIMPIIN ASIOIHIN – VOIT LUOTTAA ASUNTOSI MEIDÄN KÄSIIN

Meneekö sinulla vuokra-asunnon tai -asuntojen asioiden hoitamiseen menetettynä vapaa-aikana helposti sama tai jopa ulkoistettua vuokranvälitystä isompi summa? On kyse sitten jo harjaantuneen sijoitus-, ensiasunnon tai kiinteistön vuokraamisesta me tarjoamme siihen kokonaisvaltaisen prosessinhoidon. 

Sinun ei tarvitse huolehtia käytännön töistä, hinnoittelun osuvuudesta eikä miettiä onko sopimuksissa kaikki tarvittava. Myös vuokralainen miettii luottamusta vuokranantajaan ja vuokralaiset luottavat vuokravälittäjiin. Me olemme sekä ammattilaisia että harjaantuneita löytämään hyvä, luotettava ja tarpeita vastaava vuokralainen – luottamus toimii kahteen suuntaan.

OMA ASUNTO VUOKRALLE

Kun haluat laittaa oman asuntosi vuokralle me teemme sinulle vuokraamisesta helppoa ja vaivatonta – toimintamme perustuu täyden palvelun parhaaseen mahdolliseen palveluun. 

Me olemme tavoitettavissa, reagoimme nopeasti, haemme asunnollesi parhaimman osuvan hinnan ja me joustamme. Mikä on sinulle helpoin?

Emme noudata tiettyä kaavaa vaan palvelumme räätälöidään aina juuri sinulle sopivaksi ja vuokranantajan tarpeiden mukaan. Panostamme asiakaspalveluun niin vuokranantajien kuin vuokralaistenkin suhteen.

OMA ASUNTO SIJOITUSASUNNOKSI TAI SIJOITUSASUNNON OSTAMINEN

Asuntoa ei aina tarvitse myydä, kun muuttaa pois – asuntosijoittaminen on moderni ja mahdollisuuksia tarjoava sijoitusmuoto. Asuntosijoittaminen voi perustua esimerkiksi vuosittaiseen vuokratuottoon tai asunnon arvonnousun luottamiseen.

Sijoitusasunto tuottaa tasaista kuukausittaista tuloa vuokrattuna eteenpäin, kelpaa vakuudeksi, suojaa pääomaasi inflaatiota vastaan sekä asuntosijoittamisen riski on pieni. 

Kerromme blogissamme enemmän siitä minkälainen on hyvä sijoitusasunto (https://neliotliikkuu.fi/blogi/minkalainen-on-hyva-sijoitusasunto/) ja kun haluat ostaa sijoitusasunnon löydät niin askeleet asunnon ostoon LINKKI kuin myynnissä olevat kohteemme täältä. (linkki nl myytävät kohteet)

FAQ 

MIKSI KÄYTTÄISIN VUOKRAVÄLITTÄJÄÄ?

Välitysliikkeen kautta vuokrausprosessin hoitaminen on niin vaivattomampaa kuin turvallisempaakin. Ammattitaitoinen välittäjä osaa hinnoitella ja markkinoida kohteen niin, että vuokranantaja saa parhaan mahdollisen vuokran markkinatasoon nähden. Välitysliike tekee vuokraukseen liittyvät sopimukset ja näin vuokrasopimuksen osapuolet voivat olla varmoja siitä, että vuokrausprosessi ja siihen liittyvät dokumentit ovat tehty lain ja hyvän vuokratavan mukaisesti.

Ammattitaitoinen välittäjä tutkii hakijoiden taustat ja etsii asuntoon hyvän vuokralaisen. Myös hakijat mieltävät yleisesti luotettavammaksi tavaksi vuokrata asunto välitysliikkeen kautta kuin suoraan yksityiseltä. Tällöin hakijat kokevat, että koko prosessi ja itse vuokrasopimus on hoidettu lainmukaisesti ja myötäilee hyvää välitystapaa.

SAANKO PAREMMAN HINNAN VUOKRAVÄLITTÄJÄN KAUTTA?

Ammattitaitoisella välittäjällä on kattava kuva markkinatilanteesta pohjautuen kokemukseen alueen toteutuneista vuokrista. Tällöin ammattitaitoinen välittäjä määrittelee asunnon vuokrapyynnin niin, että se houkuttelee hyviä vuokralaisehdokkaita. Hyvällä vuokralaisella on aina varaa valita, eikä hänen tarvitse maksaa ylihintaista vuokraa. Kun välitysliikkeellä on kattava näkyvyys, tavoitamme parhaat vuokralaisehdokkaat. Lähtökohtaisesti korkein vuokra ei takaa välttämättä hyvän vuokralaisen kriteereitä täyttävää asukasta. Tavoitteena on saada hyvä vuokralainen parhaaseen mahdolliseen markkinavuokraan tavoitellussa ajassa.

MITÄ YHDEN VUODEN TAKUU TARKOITTAA VUOKRANANTAJALLE?

Mikäli vuokralainen irtisanoo vuokrasopimuksen päättymään ennen ensimmäistä mahdollista irtisanomisajan alkamispäivää, välitämme asuntosi uudelleen ilman välityspalkkiota.

Lisäksi saat 1kk sopimussakon vuokralaiselta suoraan tilillesi.

MITEN TEEMME SINULLE VUOKRAUKSESTA VAIVATONTA?

Asiat hoidetaan sinun tarpeitasi ajatellen. Koko prosessi on mahdollista hoitaa sähköisesti tai vaihtoehtoisesti tavata asunnolla toimeksiantokäynnin merkeissä.

Tämän jälkeen hoidamme koko vuokrausprosessin laadukkaasti pitäen sisällään mm. oikean markkinavuokratason arvioinnin ammattitaitoon ja kokemukseen perustuen, asunnon kuvauksen, markkinoinnin, esittelyt, hakijoiden taustojen tarkistuksen, vuokrasopimuksen laatimisen sekä avaintenluovutuksen sopimuksen mukaan. Olemme myös mielellämme apuna koko vuokrasuhteen ajan, mikäli kysymyksiä ilmenee.

Elämä on muutenkin kiireistä ja aikataulutettua – me haluamme, että sinulle jää aikaa elämäsi tärkeimpiin asioihin.

OTA YHTEYTTÄ

Yhteydenotto

Tavoitat meidät numerosta 010 248 1601 tai alla olevalla lomakkeella.