PÄÄKAUPUNKISEUDUN PARHAIMPIEN JA MENESTYIMPIEN VUOKRAVÄLITTÄJIEN KOTI

 

ME PANOSTAMME LAATUUN

Me aidosti välitämme ja annamme vain parasta niin vuokralaisen kuin vuokranantajankin suuntaan. 

Panostamme aina kohteidemme kuviin ja teksteihin, jotta tiedät mitä odottaa. Olemme läsnä ja käytämme enemmän aikaa kohteeseen tutustumiseen jo etukäteen kuin myös esitellessä sitä sinulle. 

Palaute: ‘’Tämä on ollut paras esittely, jolla oon koskaan ollut’’, kun emme olleet vielä edes astuneet asuntoon sisään, kertoo tasostamme.

 

NOPEA REAGOINTIKYKY

Laatu edellä – kaikessa. Me hoidamme kaiken henkilökohtaisesti; saman henkilön kanssa alusta loppuun. Meidän kanssamme ei tarvitse murehtia informaatiokatkoksista tai aikatauluista. Me joustamme ja saamme nopeasti sovittua sekä esittelyajat että sopimusten teot.

 

HYVÄ VUOKRATAPA

Vuokralaisia, vuokranantajia, välittäjiä ja isännöintiä edustavat järjestöt ovat yhdessä laatineet Hyvän vuokratavan ohjeen, joka edistää kiinteistönvälitysalan ammattimaisuutta suojaten sekä vuokralaista että vuokranantajaa.

Olemme kumppaneina turvallisia ja luotettavia hyvää välitystapaa aina noudattaen.

Vuokrasopimus on vuokrasuhteen tärkein asiakirja eikä kanssamme sinun tarvitse huolehtia onko sopimuksissa kaikki tarvittava – me välitämme.

 

KOTI – SE TÄRKEIN PAIKKA

Olemme luotettava kumppani asunnon vuokrauksessa, olit sitten vuokraamassa ensimmäistä omaa asuntoasi, tai vaihtamassa kotia elämäntilanteen muuttuessa.

Usein puhutaan, että vuokranantajat miettivät luottamustaan vuokralaisiin, mutta myös vuokralainen miettii luottamusta vuokranantajaan – me pidämme huolta sinusta ja oikeuksistasi.

Koti on ihmiselle usein tärkein paikka maailmassa. On kunnia saada olla mukana yhdistämässä ne oikeat ihmiset ja kodit toisilleen.

Tällä hetkellä vuokralla oleviin kohteisiimme voit tutustua Vuokrattavat asunnot-sivullamme.

 

Yhteydenotto

Tavoitat meidät numerosta 010 248 1601 tai alla olevalla lomakkeella.